Επικοινωνία
Τ. 211.2159.891
F. 211.0125.431
Ευξείνου Πόντου 147
Ν. Σμύρνη, 17123 Αθήνα

Η εταιρεία


  

 

    MindMe - Επιστημονικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας

 


   

    Το MindMe - Επιστημονικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Οκτώβριο 2014 και αποτελείται από ειδικούς ψυχικής υγείας νέας γενιάς.

    Πραγματοποιεί συνεργασίες με  εξειδικευμένους επιστήμονες σε όλο το φάσμα των ψυχολογικών - ψυχιατρικών προβλημάτων με σκοπό την καλύτερη κάλυψη των αναγκών της κοινωνίας.

    Στόχος είναι η παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας υψηλού επιστημονικού επιπέδου με κόστος που να απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως!

 


 

 

Ποιοι είμαστε

 

  •  Γιωτάκη Αικατερίνη

    Ολοκλήρωσε τις σπουδές Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο  Κρήτης (τμήμα Κοινωνικών Επιστημών, Σχολή Ψυχολογίας, Ρέθυμνο).

 

    Απέκτησε το Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα «Έλεγχος του στρες και προαγωγή της υγείας». Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών της σπουδών, διεξήγαγε δημοσιευμνες έρευνες και ειδικεύτηκε στη διαχείριση του στρες σε ασθενείς με Σκλήρυνση κατά Πλάκας και με Ήπια Γνωστική Έκπτωση στο ΝΙΜΤΣ (Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατου).

 

    Πραγματοποίησε επίσης, σπουδές στο Παρίσι (Πανεπιστήμιο Paris-7 Denis Diderot μέσω του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών Erasmus) με αντικείμενο την ψυχολογία και στο Μονπελιέ της Γαλλίας (Πανεπιστήμιο Montpellier III - Paul Valery)  με αντικείμενο το "Διεθνές μανατζμεντ μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων" όπου έκανε και την πρακτική άσκηση στη διοίκηση ψυχιατρικών μονάδων υγείας στο Νοσοκομείο "La Colombière".

 

    Έχει εξειδικευθεί στη διάγνωση και θεραπεία των ψυχοσεξουαλικών διαταραχών από το διετές μετεκπαιδευτικό σεμινάριο που οργανώνει το ΕΠΙΨΥ, η Α΄ Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινήτειου Νοσοκομείου και η ΕΜΣΣ&ΔΣ και κατέχει πιστοποιητικό ειδίκευσης στη Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική Θεραπεία από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 

Το 2019, θα ολοκληρώσει το διετές μετεκπαιδευτικό σεμινάριο για τη "Θεραπεία Συμπεριφοράς των διαταραχών άγχους, της ιδεοψυχαναγκαστικής και της μετατραυματικής διαταραχής" που οργανώνει το ΕΠΙΨΥ, η Α΄ Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινήτειου Νοσοκομείου και η Μονάδα Θεραπείας Συμπεριφοράς του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής.

 

    Έχει πραγματοποιήσει πρακτική άσκηση και εθελοντική εργασία σε ποικίλους δημόσιους φορείς όπως τη γραμμή για την κατάθλιψη (1034), το Αιγινήτειο Νοσοκομείο, το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Ανατολικής Αθήνας, το Κέντρο-Νοσοκομείο Ημέρας του ΕΠΙΨΥ, Ψυχογηριατρικό οικοτροφείο "Κέραμος" της Κλίμακας, το 5ο Δημοτικό σχολείο Ρεθύμνου, το ίδρυμα "Αγάπη" στο Ρέθυμνο που φιλοξενεί παιδιά με νοητική υστέρηση κ.ά.

 

    Έχει δημοσιεύσει σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά και έχει παρουσιάσει εργασίες σε επιστημονικά συνέδρια. Έχει παρακολουθήσει ποικίλα συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια σε θέματα ψυχολογίας,ψυχοθεραπείας και νευροεπιστημών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

    Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου με αρ.πρωτ. 1123 και είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (Σ.Ε.Ψ.)

 

 Εκδήλωση Ενδιαφέροντος


Όνομα Μήνυμα
email
ΤηλέφωνοΕπικοινωνία
Τ. 211.2159.891
F. 211.0125.431
Ευξείνου Πόντου 147
Ν. Σμύρνη, 17123 Αθήνα